The Sahara Sun Oasis Hotel Afbeelding The Sahara Sun Oasis Hotel
The Sahara Sun Oasis Hotel
Bestemming: Vakantie Rode Zee - Port Ghalib

The Sahara Sun Oasis Hotel


Het Crowne Plaza Sahara Sands & Oasis Port heeft een geweldige ligging aan het strand in de regio Marsa Alam, Egypte, en maakt deel uit van het Crowne Plaza Resort Port Ghalib. 347 kamers in het aangelegde terrein genieten van een scala aan recreatieve en eetgelegenheden voor zowel volwassenen als kinderen verrukken, het resort ook deelt faciliteiten met het zusterhotel de Sahara Oasis. U kunt ontspannen bij...

Hotel o.b.v. Volgens programmaHet Crowne Plaza Sahara Sands & Oasis Port heeft een geweldige ligging aan het strand in de regio Marsa Alam, Egypte, en maakt deel uit van het Crowne Plaza Resort Port Ghalib. 347 kamers in het aangelegde terrein genieten van een scala aan recreatieve en eetgelegenheden voor zowel volwassenen als kinderen verrukken, het resort ook deelt faciliteiten met het zusterhotel de Sahara Oasis. U kunt ontspannen bij het zwembad of op het strand, verwennen in de spa, het werk, uit in de fitnessruimte, dit alles terwijl de kinderen hebben hun eigen toezicht plezier. Het Crowne Plaza Sahara Sands heeft zoveel voor iedereen om te boeken van een vakantie te genieten, ga ervoor!Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Sahara Sun Oasis Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail