Gizeh 8daagse rondreis Hurghada enen Cairo HRGRR666 Afbeelding Gizeh 8daagse rondreis Hurghada enen Cairo HRGRR666
Gizeh 8daagse rondreis Hurghada en Cairo HRGRR666 *****
Bestemming: Rondreizen Egypte - Rondreizen

Gizeh 8daagse rondreis Hurghada en Cairo HRGRR666

*****

Na aankomst op de luchthaven van Hurghada krijgt u een transfer naar uw accommodatie. U zult ter plaatse horen in welk hotel u verblijft. De eerste paar dagen kunt u heerlijk relaxen op het strand of genieten van de zon bij het zwembad. Ontdek snorkelend de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee. De badplaats Hurghada biedt prachtige stranden, goede watersportmogelijkheden, gezellige restaurants en bars en het...

Rondreis o.b.v. Volgens programma8-daagse vliegreis inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam - Hurghada v.v.
 • 3 overnachtingen in 5* hotel in Hurghada o.b.v. all inclusive
 • 3 overnachtingen in 5* de luxe hotel in Cairo o.b.v. logies en ontbijt
 • 1 overnachting in 5* hotel in Hurghada o.b.v. all inclusive

Programma:

Dag 1 t/m 3 Heenreis - Hurghada

Na aankomst op de luchthaven van Hurghada krijgt u een transfer naar uw accommodatie. U zult ter plaatse horen in welk hotel u verblijft. De eerste paar dagen kunt u heerlijk relaxen op het strand of genieten van de zon bij het zwembad. Ontdek snorkelend de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee. De badplaats Hurghada biedt prachtige stranden, goede watersportmogelijkheden, gezellige restaurants en bars en het warme klimaat staat garant voor een heerlijk zonzekere vakantie het hele jaar door. Let op: het kan voorkomen dat u zult verblijven in de badplaats El Gouna, Soma Bay, Makadi Bay of Safaga aan de Rode Zee.

Dag 4 t/m 6 Cairo

U reist per bus naar de hoofdstad Cairo, de grootste stad van Afrika. Cairo is een fascinerende en zeer levendige stad waar men een ware ontdekkingsreis kan maken door de vele smalle straatjes en de met exotische koopwaar uitpuilende souks. In Cairo vindt men ook het Egyptisch Museum waar zich een immense en werkelijk schitterende collectie bevindt van beelden, strijdwagens, graftombes, mummies, tronen, dodenmaskers, juwelen en nog veel meer unieke schatten. U heeft de mogelijkheid de excursie naar het Egyptisch museum bij de lokale reisleiding te bestellen. Bij Gizeh ziet u de grootste Piramides ter wereld uit het woestijnzand oprijzen. Het begrip wereldwonder krijgt hier concrete betekenis. Indien u het excursiepakket heeft geboekt, is het bezoek aan de Piramides van Gizeh en de Sfinx inclusief een lunch inbegrepen. U verblijft 2 nachten in Cairo op basis van logies en ontbijt.

Dag 7 Cairo - Hurghada

U reist vanuit Cairo per bus weer terug naar Hurghada (duur circa 7 a 8 uur) waar u nog 1 nacht zult verblijven voordat u weer terugvliegt naar Nederland.

Dag 8 Terugreis

U wordt naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Verplichte bijkomende kosten ter plaatse: visumkosten 20 p.p. en fooi 10 p.p.

Tegen een toeslag van 35,- kunt u het excursiepakket bijboeken. Inhoud excursiepakket ter waarde van 35,-:

 • Pyramiden
 • Sfynx
 • Lunch

Let op:

Programma s van de rondreizen zijn altijd onder voorbehoud. Het staat van tevoren nog niet vast in welke accommodatie u zult verblijven. Bij een rondreis wordt ter plaatse bepaald in welk hotel en ook in welke plaats iemand terechtkomt, conform de geboekte categorie. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat de volgorde van de rondreizen wegens omstandigheden gewijzigd kan worden. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat er aan de inhoud van de reizen niets veranderd.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gizeh 8daagse rondreis Hurghada en Cairo HRGRR666 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail