15dgn 5* Egypte Israel en Jordanie TCPR2EIJ Afbeelding 15dgn 5* Egypte Israel en Jordanie TCPR2EIJ
15dgn 5* Egypte Israel en Jordanie TCPR2EIJ *****
Bestemming: Rondreizen Egypte - Rondreizen

15dgn 5* Egypte Israel en Jordanie TCPR2EIJ

*****

Een bijzondere ervaring, omdat u door het hoge zoutgehalte blijft drijven! Uw eerste zicht op Jeruzalem zal zijn vanaf de Olijfberg, gelegen aan de oostkant van Jeruzalem. Het uitzicht is prachtig, met als hoogtepunt natuurlijk de omstreden rotskoepel die met goud is bekleed.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaCombinatiereis Egypte, Jordanie, Israel

15-daagse rondreis inclusief: - 14 nachten 5* Sonesta Resort in Taba, All Inclusive - Dagexcursie Israel, Jeruzalem en Dode Zee - Dagexcursie Jordanie, Petra

Deze rondreis biedt u de mogelijkheid kennis te maken met drie prachtige landen in het Midden Oosten: Egypte, Israel en Jordanie. U verblijft in het comfortabele 5* Sonesta Resort aan de Rode Zee in Egypte nabij Taba en de grenzen van Jordanie en Israel(zie voor beschrijving de website) Vanuit uw hotel maakt u 2 dagexcursies. De dagplanning van de excursies zullen u bij aankomst bekend gemaakt worden.

Inhoud dagexcursies:

Jordanie - PETRA TCP-EX1

Het nieuw uitgeroepen wereldwonder Petra in Jordanie is prima te bezoeken vanuit Taba. Vanuit uw hotel krijgt u s morgens vroeg een boottransfer van Egypte naar Aqaba, Jordanie. Vanaf hier gaat de reis verder naar Petra, Deze stad is 2000 jaar oud. Na een kilometerlange kloof wordt de tocht beloond met prachtig zicht op de volledig uit de rotsen gehakte stad van de Nabateeers. Hier krijgt u een rondleiding en maakt u tevens een paardrijtocht en zal tevens de lunch genuttigd worden. Na het bezoek gaat de reis weer terug naar Egypte.

Israel - JERUZALEM TCP-EX2

Vanuit uw hotel krijgt u een transfer naar Taba, waar iedereen rond 5.00 uur wordt verwacht. Vanaf hier rijdt u met een moderne bus richting Jeruzalem. Onderweg krijgt u gelegenheid om te zwemmen in de Dode Zee. Een bijzondere ervaring, omdat u door het hoge zoutgehalte blijft drijven! Uw eerste zicht op Jeruzalem zal zijn vanaf de Olijfberg, gelegen aan de oostkant van Jeruzalem. Het uitzicht is prachtig, met als hoogtepunt natuurlijk de omstreden rotskoepel die met goud is bekleed. Op de Olijfberg is de Dominus Flevit kerk gelegen. Vertaald betekent dit de Heer huilde. De kerk is dan ook gebouwd in de vorm van een traan. De kerk wordt niet bezocht. Eveneens op de berg gelegen is de Pater Noster kerk. Op deze plaats leerde Jezus zijn discipelen het Onze Vader bidden. Ook wordt er een bezoek gebracht aan Bethlehem, waar Jezus is geboren. In dit plaatsje bezoekt u de geboortekerk die is gebouwd op de plaats waar Jezus ter wereld kwam. Tegenwoordig bestaat de kerk uit 2 delen: een basiliek van de Grieks-Orthodoxe kerk en een aangebouwde kerk van de Rooms-Katholieken. De tocht gaat verder over de Berg Zion ten zuidwesten van Jeruzalem. Hier bevindt zich onder meer de graftombe van koning David. Hierbij ligt ook de zaal waar Jezus het laatste avondmaal vierde. Deze zal u ook bezoeken. Uiteraard zal ook een bezoek aan de Klaagmuur niet ontbreken. Ten slotte bereikt u via de Via dolorosa (kruisweg) de Opstandingskerk, die u ook zult bezoeken. Het programma en de volgorde van de bezoeken kan afwijken. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat er aan de inhoud van de reis niets veranderd.

Inbegrepen:

Tours en transfers zoals hierboven beschreven Entreegelden Engelssprekende gids en chauffeur Vertrekbelasting Egypte, Jordanie, Israel Visakosten Jordanie Lunch in Petra Lunch in Israel Reisleider

Niet inbegrepen:

fooi Overige niet genoemde zaken Visa

Online stoel reservering

24 uur voor vertrek:

U kunt 24 uur voor vertrek gratis inchecken bij vluchten die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link.

U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen te volgen die worden aangegeven.

Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek:

U kunt 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel reserveren voor de heen- en terugreis die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient direct een stoel voor de heen en terugreis te reserveren, de code is maar eenmalig te gebruiken. Na het invoeren van deze code wordt deze geblokkeerd.

Voor een normale stoel betaald u 7,50 per persoon per enkele reis en voor een stoel met extra beenruimte betaald u 20,- per persoon per enkele reis (indien beschikbaar). U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen volgen die worden aangegeven.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

15dgn 5* Egypte Israel en Jordanie TCPR2EIJ 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail